Isabelle Beernaert’s Ne Me Quitte Pas terug in het theater

17 oktober 2016, 12:32 - Redactie
Isabelle Beernaert’s Ne Me Quitte Pas terug in het theater

Na vijf theatershows brengt Isabelle Beernaert dit seizoen een remake van haar theaterproductie Ne Me Quitte Pas. Na haar succes bij So You Think You Can Dance en haar overwinning bij The Ultimate Dance Battle groeide de voorstelling Ne Me Quitte Pas in 2011 uit tot een groot succes: de tournee langs de grote zalen van Nederland en België waren snel uitverkocht.

Dit seizoen brengt Isabelle op veler verzoek haar opzien-barende productie in een geheel vernieuwde versie terug. Ne Me Quitte Pas gaat op 25 november in première in het Rotterdamse Nieuwe Luxor Theater.

De dansvoorstelling Ne Me Quitte Pas kwam voort uit een behoefte om het verhaal dat ze op TV begonnen was, af te maken. Na deze voorstelling volgden vijf nieuwe producties, waaronder Glass en Under My Skin.

Beernaert: "En nu, zes jaar later bijna, keer ik terug bij dat eerste gevoel. In de tussentijd heb ik opnieuw liefgehad, heb ik opnieuw de pijn van het scheiden gevoeld. Daardoor wilde ik Ne Me Quitte Pas opnieuw maken. Wat heb ik ontdekt? De pijn is hetzelfde gebleven, maar hoe ik er nu mee omga, dát is anders. En dat maakt het stuk ook anders. Iets wat mensen zullen merken die het destijds zagen en nu weer: het gevoel is nog steeds puur en authentiek, het omgaan met dat gevoel is met me meegegroeid."

De dertienkoppige internationale dansersploeg vertelt met zorgvuldig gekozen muziek, projectie en styling in zwart, rood en wit het verhaal van verloren liefde.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda