Intouchables met Huub Stapel volgend jaar terug in het theater

28 april 2019, 12:18 - Redactie
Intouchables met Huub Stapel volgend jaar terug in het theater
Foto: Joris van Bennekom

Komend seizoen keert de Franse filmhit Intouchables terug in het theater met wederom Huub Stapel in de hoofdrol.

Het wereldberoemde verhaal over een ogenschijnlijk onmogelijke vriendschap veroverde reeds miljoenen harten en is door zijn thematiek nog steeds actueel. De vriendschap tussen Philippe, de miljonair in de rolstoel en Driss, de kleine crimineel uit de banlieus van Parijs, weet nog altijd menig toneel- en filmliefhebber te raken.

Vanaf het moment dat Driss door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijk niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is. Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film en met wereldwijd 50 miljoen bezoekers is het de best bekeken Franse film ooit.

Het script werd geschreven door Dick van den Heuvel in samenwerking met Peter de Baan die tevens verantwoordelijk is voor de regie. Intouchables zal te zien zijn in diverse theaters vanaf 30 april 2020 tot en met 20 juni 2020.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda