In de schaduw van Toon Hermans in Carré

28 juni 2016, 15:43 - Redactie
In de schaduw van Toon Hermans in Carré

Later dit jaar zal Herman Van Hove naar Carré gaan komen om te vertellen over zijn wonderlijke jaren als vriend en laatste manager van Toon Hermans. Lissa Meyvis geeft een nieuwe stem aan de liedjes die Toon Hermans zijn mooiste vond.

De voorstelling is in Vlaanderen bedolven onder de lovende kritieken van pers en publiek en gaat er dit najaar haar tweede seizoen in.

“Herman Van Hove’s verhalen over gebeurtenissen waarvan ik gedeeltelijk ooggetuige ben geweest, riepen de sfeer en de geest van Toon perfect op en ik kreeg een geweldig heimwee naar die jaren. En dan dat wonder van dat lieve stemmetje van Lissa, iemand die niet een groot talent ging staan uithangen maar zich helemaal dienstbaar maakte aan het repertoire van Toon.” aldus biograaf Jacques Klöters.

In de schaduw van Toon Hermans is te zien op zondag 23 oktober in Carré.

Carré presenteert Toon 100 jaar

Toon Hermans stond ruim 550 keer in een uitverkocht Carré en een miljoen bezoekers zagen hem optreden. Een bijzondere prestatie en daarom eert Carré dit jaar ook Toon Hermans met op 12 december de hommage Carré presenteert Toon 100 jaar.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda