In de ban van Broadway gaat op 4 juni in première in het DeLaMar Theater

9 maart 2016, 16:01 - Redactie
In de ban van Broadway gaat op 4 juni in première in het DeLaMar Theater

Op zaterdagavond 4 juni zal de zomermusical In de ban van Broadway in première gaan in het DeLaMar Theater. Loes Luca en Tjitske Reidinga spelen 2 diva’s in een theatraal spektakel over ambitie, vergankelijkheid en de magie van het theater.

Pieter Kramer, bekend van de familievoorstellingen van het Ro Theater (o.a. Lang en Gelukkig, De zere neus van Bergerac en De gelaarsde poes) regisseert in deze kenmerkende stijl nu een voorstelling voor volwassenen. Nathan Vecht schreef een nieuwe tekst geïnspireerd op de Hollywoord-film All about Eve. Alle nieuwe liedteksten zijn door Jurrian van Dongen geschreven op bekende nummers van de Bee Gees.

De overige rollen worden gespeeld door Bianca Krijgsman, Peter Blok, Leny Breederveld, Martijn Nieuwerf, Marisa van Eyle en Hans Leendertse.

Verhaal

In de ban van Broadway is een zomermusical over afgunst achter de schermen van de beroemdste theaterstraat ter wereld. Grace, een meisje van eenvoudige komaf, krijgt toegang tot de kleedkamer van haar idool: de beroemde actrice Margo Miller.

Met haar schrijnende levensverhaal wekt Grace medelijden op bij Margo en haar entourage. De Broadway-ster ontfermt zich over de jonge vrouw. Maar dan blijkt de ogenschijnlijk naïeve Grace er een geheel eigen agenda op na te houden.

In de ban van Broadway is van 24 mei tot en met 31 juli te zien in het DeLaMar.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda