Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer toegevoegd aan cast van Daens

27 juli 2021, 14:51 - Redactie
Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer toegevoegd aan cast van Daens

Ianthe Tavernier en Michel De Meyer zullen vanaf eind augustus ook deel gaan uitmaken van de cast van de musical Daens. Ze spelen respectievelijk de rol van Nette Scholliers en de socialistische voorman Jan De Meeter. De acteurs zullen hun rol afwisselend spelen met Free Souffriau en Jelle Cleymans.

Na een gedwongen pauze van anderhalf jaar is Studio 100 bijzonder verheugd om te kunnen aankondigen dat er vanaf 4 augustus opnieuw spektakel-musicals opgevoerd zullen worden in het Pop-Up Theater in Puurs. Op 28 februari 2020 ging de nieuwe versie van de succesmusical Daens in première. Na amper 1 week moesten de voorstellingen echter al gestaakt worden.

Ianthe Tavernier: “Ik ben ongelooflijk blij dat ik deel mag uitmaken van de cast van Daens. Zowel voor als achter de schermen is dit een productie met topmensen. De rol van Nette is voor mij als actrice eten en drinken. En weten dat ik deze rol mag delen met niemand minder dan Free Souffriau is voor mij helemaal een feest!"

Michiel De Meyer: “Na 40-45 is Daens de tweede grote musical in het Studio 100 Pop-Up Theater waarin ik een hoofdrol mag vertolken. Momenteel zijn we nog druk aan het repeteren maar ik kijk er in elk geval heel hard naar uit om gestalte te geven aan Jan De Meeter"

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda