I love you, you’re perfect, now change op 16 maart in première in Brussel

3 maart 2017, 09:22 - Redactie
I love you, you’re perfect, now change op 16 maart in première in Brussel

Op 16 maart gaat de musical I love you, you’re perfect, now change in première te Brussel aan het Koninklijk Conservatorium. De voorstelling wordt gespeeld door de derde- en vierdejaars van de opleiding musical. Brecht Callewaert neemt de regie op zich.

I love you, you’re perfect, now change is een geestige musical revue met als thema: liefde! Twee uur lang zul je worden meegenomen in de levensloop van Ken en Kelly met een compleet ridicule glimlach. Deze musical is een spel van waarheden en clichés, van het alombekende woord relatie. Over eerste en laatste dates, over het huwelijk, minnaars, kinderen, schoonouders, etc. Deze voorstelling is gericht naar iedereen die ooit gestruikeld is over romantiek.

De cast bestaat uit: Line Ellegiers, Shana Pieters, Saïn Vantomme, Jervin Weckx, Will Oliver, Nele Kintaert, Phaedra Segers, Emelien Raats, Lianne Loos, Annelore Van den Driessche, Isabelle Heremans, Jolien De Clerck, Sofie De Schryver, Idalie Samad Pouri Javid, Charlotte Peetermans

De voorstelling is te zien op 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24 en op 25 maart. Erasmushogeschool: Nijverheidskaai 170, BLOK C, 1070 Anderlecht.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda