Huwelijksaanzoek na afloop Beauty and the Beast in Gent

29 december 2016, 09:36 - Redactie
Huwelijksaanzoek na afloop Beauty and the Beast in Gent

Lorenzo Martens heeft zijn vriend Sander Gerritsen, in aanwezigheid van Josje Huisman, Jan Schepens en meer dan 3000 getuigen, op een sprookjesachtige manier ten huwelijk gevraagd direct na afloop van Beauty and the Beast in Flanders Expo Gent.

"Ik wou altijd al iets heel speciaal doen voor mijn vriend Sander,” vertelt een gelukkige Lorenzo, “Sander is een enorme fan van de musical Beauty and the Beast en omdat ik mijn aanzoek groot wou aanpakken, contacteerde ik Marmalade, het productiehuis achter de musical. Het productieteam was meteen bereid om mee te werken en de musical voor ons een nog betoverender einde te geven. Beauty and the Beast is immers een van de populairste sprookjes van het moment, maar het heeft eveneens een mooie betekenis in onze relatie. Mijn vriend deed een aantal jaar geleden auditie bij Hollands Got Talent en zong ‘If I Can’t Love Her’ bij de audities. Dit is een nummer uit de musical. Ik was toen werkzaam in de productie van het programma en zo is de vonk overgeslagen."

Tijdens het slotapplaus ging Lorenzo het podium op en vroeg hij zijn niets vermoedende vriend ten huwelijk. Zowel de cast als het verraste publiek reageerde uitbundig. Het verloofde stel kreeg vervolgens een glas champagne om na te genieten achter de schermen. Het volledige aanzoek is te zien in de video hieronder.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda