Hoofdrol voor Maarten Smeele in musical Ordinary Days

8 maart 2016, 13:49 - Redactie

Wegens groot succes van de musical Ordinary Days, brengt De Brug Musicaltheater deze musical nog éénmaal terug in het theater. Maarten Smeele is gecast voor de rol van Jason. Hij speelde onder andere in Jeans 24 en de musical Rent. Rent won de Musical Award 2016 voor de beste kleine productie. Ordinary Days is een Off-Broadway musical die al verschillende malen met groot succes is gespeeld in de Verenigde Staten, Engeland en Australië.

De overige castleden zijn Patricia van Haastrecht (Jos Brink Genesius Penning 2010, Snip en Snap – Ja , dit is revue!), Wesley de Ridder (Koekeloere, Kikker en De Vuurvogel) en Julia Berendse (Robin Hood, Nonsens – understudy). Ordinary Days is van 11 april t/m 19 april te zien in De Doelenzaal in Amsterdam.

Het verhaal

Ordinary Days vertelt het verhaal van vier jonge New Yorkers wier levens elkaar kruisen op hun zoektocht naar geluk, liefde en invulling van hun levens. Met prachtige pakkende songs delen zij hun ervaringen, waarin veel toeschouwers zich zullen herkennen en realiseren hoe belangrijk het is om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen. Met een doses humor en ontroering toont Ordinary Days hoe verschillende verhalen op een onverwachte manier gecombineerd worden in één musical.

De vertaling is in handen van Julia Berendse en Wesley de Ridder die ook verantwoordelijk waren voor de vertaling van Next thing you know. De voorstelling wordt geregisseerd door Steven Moonen en de muzikale leiding en de pianobegeleiding is in handen van Alan Evans.

Ordinary Days is van 11 april t/m 19 april 2016 exclusief te zien in De Doelenzaal aan de Kloveniersburgwal 87, 1011 KA Amsterdam. Reserveren kan op de website van De Brug Musicaltheater Amsterdam, www.debrugmusicaltheater.nl. Ordinary Days is een initiatief van De Brug Musicaltheater. Dit gezelschap wil een duurzame omgeving creëren waar jonge professionals zelf het heft in handen nemen om als maker en uitvoerend artiest een oprechte en pure vorm van musicaltheater te maken.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda