Hoofdcast sprookjesmusical De Prinses en de Toverspiegel van Music Hall bekend

20 mei 2019, 19:04 - Redactie
Hoofdcast sprookjesmusical De Prinses en de Toverspiegel van Music Hall bekend
Foto: Luk Monsaert

Na Roodkapje en Hans & Grietje presenteert Music Hall met De Prinses en de Toverspiegel komend seizoen opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud in de herfst- en kerstvakantie.

De producent heeft nu ook de hoofdcast aangekondigd. Gene Thomas zal de rol van Tovenaar vertolken en Yanni Bourguignon en Rosanne Pits pakken eerste hoofdrollen als druivenplukker Flynn en Prinses Rosanna. Charline Catrysse en Michaël Zanders zijn te zien als Whoppie en Floppie. De regie is in handen van regisseur Brigitte Derks en verantwoordelijk voor de muziek is Chris Van Tongelen en Paul Vermeulen.

De Prinses en de Toverspiegel neemt je mee op een magische reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Ook de ouders worden niet vergeten, want er werden vele dubbele bodems en subtiele verwijzingen met een knipoog in het verhaal verstopt. Na het vallen van het doek is het trouwens nog niet gedaan, want dan kunnen de kinderen nog op de foto tijdens een meet & greet met de sprookjesfiguren.

De Prinses en de Toverspiegel is tijdens de herfst- en kerstvakantie te zien in Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Kursaal Oostende.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda