Hofplein Rotterdam presenteert kerstvoorstelling Kans op Sneeuw!

7 december 2017, 14:33 - Redactie
Hofplein Rotterdam presenteert kerstvoorstelling Kans op Sneeuw!

Hofplein Rotterdam presenteert later deze maand in het Hofpleintheater de voorstelling Kans op Sneeuw!. Een bijzonder, koud spektakel dat het publiek meeneemt op een avontuurlijke reis vol verwondering naar Meneer de Winter.

Kans op sneeuw! is gebaseerd op het kinderboek The gift of winter van John Leach en Jean Rankin. Onder regie van Leander Breen en Gerbrand Bos nemen de jonge acteurs van Jeugdtheater Hofplein, waaronder Sietse van der Blom uit Krimpen aan den Ijssel, je mee in het verhaal over de burgers van het stadje Dwingeland die, door de voortdurende kou van die ellendige, grijze winter, zeer ontevreden zijn.

Ze willen dat de burgemeester de winter afschaft, anders schaffen zij háár af. De officiële, belangrijke, gemeentelijke delegatie gaat op avontuur naar Meneer de Winter. Een zware tocht die stiekem ook afgelegd wordt door de niet zo officiële en gemeentelijke, maar ontzettend belangrijke kinderen Lenn en Jerry. Een betoverende kerstproductie over eenzaamheid en samen zijn, over ontdooien wat bevroren is geraakt en opwarmen wat koud is.

Kans op Sneeuw! is te zien van 15 december tot en met 30 december.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda