Foto’s en Proloog Beauty and the Beast uitgevoerd door Music All Enschede

2 oktober 2015, 20:11 - Redactie
Foto’s en Proloog Beauty and the Beast uitgevoerd door Music All Enschede

Afgelopen maand op 18, 19, en 20 september speelde musicalvereniging Music All uit Enschede in het Wilminktheater in Enschede onder begeleiding van een live orkest de musical Beauty and the Beast. Met deze voorstelling werd het 65-jarig jubileum van de vereniging, bestaande uit 50 actieve zangers en zangeressen, grootst gevierd.

Musicalweb.nl was aanwezig bij de première op vrijdagavond die na een intensieve periode repeteren erg goed werd neergezet door de cast. Een mooi decor, een omgebouwde scootmobiel, mooie kostuums en een goed orkest bestaande uit 17 muzikanten. Na afloop waren er dan ook een hoop lovende reacties van het publiek.

De voorstelling werd geopend met een proloog ingesproken door zangeres en presentatrice Marga Bult, onder andere bekend van het Eurovisiesongfestival 1987 (Rechtop in de wind) en de Dutch-Diva's. Leo Bekendam was verantwoordelijk voor de muzikale leiding, de regie & choreografie was in handen van Panda van Proosdij.

Bijzonder was dat er bij de matineevoorstelling op 20 september twee doventolken aanwezig waren om zodoende de voorstelling echt voor iedereen toegankelijk te maken. Een goed initiatief gesponsord door de instellingen Kentalis en Philadelphia.

Hieronder zie je een aantal foto's uit de voorstelling, tevens is hieronder de proloog te bekijken en de toi toi toi die Chantal Janzen enkele weken voor de voorstelling opnam. Chantal Janzen speelde in 2005 Belle in de musical van Stage Entertainment, dit seizoen zal in de nieuwe versie de hoofdrol worden vertolkt door Anouk Maas.

Beauty and the Beast is overigens aangemeld voor de Amateur Musical Awards 2016. Music All is inmiddels weer begonnen met de wekelijkse repetitieavonden.

Foto's

Proloog

Chantal Janzen

WOW! Wat een verrassing gisteravond tijdens de Kick-Off Party van Beauty and the Beast NL ! Niemand minder dan de 1e Nederlandse Belle CHANTAL JANZEN wenste ons toi toi toi met een persoonlijke videoboodschap :-DChantal bedankt! En speciale dank aan Leon!

Posted by Music All Enschede on Sunday, April 12, 2015
Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda