Foto’s en Proloog Beauty and the Beast uitgevoerd door Music All Enschede

2 oktober 2015, 20:11 - Redactie
Foto’s en Proloog Beauty and the Beast uitgevoerd door Music All Enschede

Afgelopen maand op 18, 19, en 20 september speelde musicalvereniging Music All uit Enschede in het Wilminktheater in Enschede onder begeleiding van een live orkest de musical Beauty and the Beast. Met deze voorstelling werd het 65-jarig jubileum van de vereniging, bestaande uit 50 actieve zangers en zangeressen, grootst gevierd.

Musicalweb.nl was aanwezig bij de première op vrijdagavond die na een intensieve periode repeteren erg goed werd neergezet door de cast. Een mooi decor, een omgebouwde scootmobiel, mooie kostuums en een goed orkest bestaande uit 17 muzikanten. Na afloop waren er dan ook een hoop lovende reacties van het publiek.

De voorstelling werd geopend met een proloog ingesproken door zangeres en presentatrice Marga Bult, onder andere bekend van het Eurovisiesongfestival 1987 (Rechtop in de wind) en de Dutch-Diva's. Leo Bekendam was verantwoordelijk voor de muzikale leiding, de regie & choreografie was in handen van Panda van Proosdij.

Bijzonder was dat er bij de matineevoorstelling op 20 september twee doventolken aanwezig waren om zodoende de voorstelling echt voor iedereen toegankelijk te maken. Een goed initiatief gesponsord door de instellingen Kentalis en Philadelphia.

Beauty and the Beast is overigens aangemeld voor de Amateur Musical Awards 2016. Music All is inmiddels weer begonnen met de wekelijkse repetitieavonden.

Foto's

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda