Het Pauperparadijs mogelijk komende zomer opnieuw te zien in Veenhuizen

25 november 2019, 09:08 - Redactie
Het Pauperparadijs mogelijk komende zomer opnieuw te zien in Veenhuizen

Het theaterspektakel Het Pauperparadijs kan komende zomer voor de derde keer te zien zijn in Veenhuizen. Om dit te bereiken roepen regisseur Tom de Ket en de auteur van de gelijknamige bestseller Suzanna Jansen, de hulp van het publiek in. Als er vóór 31 december 20.000 kaarten zijn verkocht, is de aangrijpende voorstelling over de paupers, Johannes van den Bosch en de Maatschappij van Weldadigheid komende zomer weer in Veenhuizen te zien. De kaartverkoop is nu gestart en inmiddels wordt de vergunning aangevraagd bij de gemeente Noordenveld.

Regisseur Tom de Ket: "We krijgen veel reacties; mensen die het jammer vinden dat Het Pauperparadijs niet meer te zien is, die de voorstelling nogmaals willen zien of nog niet in de gelegenheid zijn geweest om te gaan. Het zou fantastisch zijn gehoor te kunnen geven aan hun verzoeken om de voorstelling terug te brengen, maar het moet wel kunnen. Subsidies zitten er voor ons niet meer in. Ondernemers uit Veenhuizen willen meehelpen, maar zonder het publiek en de gemeente kunnen we het niet realiseren. Dus vragen we mensen wat eerder kaarten te kopen dan ze normaal zouden doen: vóór het einde van het jaar. Bij 20.000 verkochte kaarten, kunnen wij we in januari aan de slag, en staat komende zomer Het Pauperparadijs weer in Veenhuizen. De bijzondere plek waar het verhaal zich werkelijk heeft afgespeeld."

Mensen kunnen kaarten, gekocht voor eind december, later altijd wisselen voor een andere datum, zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Mocht de voorstelling er onverhoopt niet komen, dan krijgt iedereen zijn geld terug. Bij 20.000 verkochte kaarten is het financiële risico voor stichting Het Pauperparadijs draagbaar.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda