Het Nationale Ballet en ISH presenteren familievoorstelling GRIMM

13 maart 2018, 15:18 - Redactie
Het Nationale Ballet en ISH presenteren familievoorstelling GRIMM

De Junior Company van Het Nationale Ballet en ISH Dance Collective brengen dit voorjaar de familievoorstelling GRIMM. Ballet meets hiphop in deze nieuwe productie waarin beroemde sprookjesfiguren als Roodkapje, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Rapunzel, en Assepoester uit de verhalen van de gebroeders Grimm een nieuw avontuur beleven.

Marco Gerris (ISH) en Ernst Meisner (Junior Company, Het Nationale Ballet) laten de eigen danstalen van de balletdansers van de Junior Company en performers van ISH samensmelten tot een nieuwe sprookjesvoorstelling voor alle leeftijden. GRIMM is het vervolg op de productie Narnia uit 2015. GRIMM gaat op zondag 22 april in première in Nationale Opera en Ballet en is tot en met zondag 27 mei te zien door heel Nederland.

In de nieuwe voorstelling belanden twee jongens in een fantasiewereld waar ze de meest beroemde sprookjesfiguren uit de verhalen van de gebroeders Grimm tegenkomen waaronder Roodkapje, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Rapunzel, en Assepoester. Er volgt een bont avontuur, waarin de balletdansers van de Junior Company en performers van ISH opnieuw hun eigen danstalen op bijzondere wijze laten samensmelten.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda