Het Groene Meisje – muzikale komedie voor mens én plant

22 november 2021, 15:09 - Redactie
Het Groene Meisje – muzikale komedie voor mens én plant

Op 19 februari volgend jaar gaat in De Krakeling in Amsterdam de nieuwe voorstelling Het Groene Meisje van MaxTak in première en vervolgens op tournee. De komst van een geheimzinnig meisje met een plant gooit het extreem hygiënische huishouden van twee schoonmakers volledig in de war. Het Groene Meisje is een zeer hygiënische familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar vol spetterende muziek en zang, schoonmaakmiddelen, geheimzinnige superkrachten en groene hamburgers.

Welkom in het extreem smetteloze huis van Perry en Loek, de eigenaren van een chemisch schoonmaakbedrijf. Terwijl Loek zich elke dag een hernia schrobt, zit Perry thuis. Hij is allergisch voor alles wat van buiten komt. Met name voor planten en kinderen. Op een dag staat er tot hun onaangename verrassing een meisje op de stoep. Wat komt ze doen? Waarom gaat ze niet weg? Wat heeft ze eigenlijk bij zich, in die doos? En waar komt die muziek toch steeds vandaan?

Het Groene Meisje wordt gespeeld en gezongen door Freek den Hartogh, Lotte Pierik, Lucas Schilperoort en musicus Job Greuter. De nieuwe tekst is van Leon Brill i.s.m. artistiek leider Marije Gubbels, de muziek van Timo Tembuyser en Marije Gubbels is tevens verantwoordelijk voor de regie en de liedteksten.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda