Het Achterland brengt volgend jaar De Sinksenfoor

22 december 2017, 11:18 - Redactie
Het Achterland brengt volgend jaar De Sinksenfoor

Driemaal is scheepsrecht, met deze woorden nam productiehuis Het Achterland opnieuw regisseur en scenarist Jeroen Maes onder de arm om een warmhartige en originele zomerkomedie te creëren. Deze keer nemen ze ons mee naar De Sinksenfoor, alweer een Antwerps begrip na Viva Minerva en Café Beveren.

Tegelijkertijd zijn ook de eerste drie hoofdrolspelers aangekondigd, dit zijn Carry Goossens, Luc Caals en Linda De Ridder. Linda De Ridder was ook eerder te zien in Viva Minerva en Café Beveren.

In De Sinksenfoor maken we kennis met de president van de foorkramers De Jakke (Luc Caals) en zijn hulpeloze pogingen om op de foor zijn kermisvolk bijeen te houden en te leiden. Suzy (Linda De Ridder) en Firmin (Carry Goossens) zijn al hun hele leven foorkramers en brengen meer dan een handjevol verhalen en verwikkelingen met zich mee...

Het Achterland presenteert zich met De Sinksenfoor, voor het derde jaar op rij, als hét productiehuis dat originele, Antwerpse, zomerse komedies maakt voor een breed publiek. De Sinksenfoor speelt van 28 juni tot en met 19 augustus volgend jaar in het Fakkeltheater in Antwerpen. De première zal plaats gaan vinden op 1 juli.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda