Heerlijk Duurt Het Langst eind deze maand te zien in Enschede

12 mei 2017, 09:36 - Redactie
Heerlijk Duurt Het Langst eind deze maand te zien in Enschede

Music All brengt komend Hemelvaartsweekend de musical Heerlijk Duurt Het Langst van Annie M.G. Schmidt & Harry Bannink. Na het succes van de jubileum-productie Beauty and The Beast in het Wilminktheater in Enschede gaat Music All met deze musical terug naar de foundation in het intieme theater De Kleine Willem, eveneens in Enschede en tevens de geboortestad van componist Harry Bannink.

Ton Ouwehand, zelf Enschedese muzikant en voorheen cultuur-journalist bij Tubantia, schreef dit jaar een boek over Harry Bannink die duizenden liedjes heeft geschreven. Ton brengt niet alleen met zijn boek, maar ook met zijn muzikale begeleiding - onder ander samen met zijn broer Ruud - in Heerlijk Duurt Het Langst een ode aan zijn held.

Heerlijk Duurt Het Langst is een voorstelling over de beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hij gaat vreemd met zijn secretaresse. Zij zet hem het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton. Totdat Pinkie thuiskomt met Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden.

Heerlijk Duurt Het Langst is te zien op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 mei.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda