Guido Spek beleeft filmdebuut in Ghost Rockers van Studio 100

21 mei 2016, 14:24 - Redactie
Guido Spek beleeft filmdebuut in Ghost Rockers van Studio 100

Het gaat hard voor Ghost Rockers Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy. Na een succesvolle jeugdserie bij Nickelodeon en een theatershow in Vlaanderen start nu een nieuw avontuur: een Ghost Rockers bioscoopfilm. Naast de vaste castleden Juan Gerlo, Tinne Oltmans, Marie Verhulst, Wout Verstappen en Elindo Avastia, zullen nog meer toppers zich bij de cast van Ghost Rocker, Voor Altijd voegen. Guido Spek beleeft zijn filmdebuut en kruipt in de rol van de straatjongen Tobias.

Demi Matenahoru, die eerder dit jaar de live-shows van ‘K3 zoekt K3’ bereikte, zal te zien zijn als de sluwe Anna. De Vlaamse acteur Door van Boekel maakt de cast compleet in de rol van geluidstechnicus Arthur. De regie van Ghost Rocker, Voor Altijd is in handen van Gert-Jan Booy. Producent Studio 100 start op 25 mei met de opnames, de film zal dan vanaf 14 december in Nederland te zien zijn.

Het verhaal

Wanneer Jonas’ oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de ‘Vijf Elementen’. Deze voorwerpen zorgen er volgens de legende voor dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar... er zijn kapers op de kust die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten.

Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers, want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds. En dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda