Greg & Baud Productions brengt Blood Brothers naar Zoetermeer

10 juni 2018, 15:32 - Redactie
Greg & Baud Productions brengt Blood Brothers naar Zoetermeer

Greg & Baud Productions brengt met trots de voorstelling Blood Brothers naar Zoetermeer. Na 10 jaar wordt het meeslepende verhaal opnieuw door Greg & Baud verteld, met een 13-koppige cast en een vernieuwd concept.

Het verhaal vertelt de levensloop van de tweelingbroers Mickey en Edward die vlak na de geboorte worden gescheiden. De biologische moeder, mevrouw Johnstone, is een arme vrouw die tijdens haar zwangerschap door haar man wordt verlaten. Haar bazin, de rijke mevrouw Lyons, is ongewild kinderloos. Al snel ontdekt mevrouw Lyons dat mevrouw Johnstone de tweeling er financieel niet bij kan hebben.

Ze haalt mevrouw Johnstone over om één van de jongens aan haar af te staan. Niemand mag van deze afspraak weten. Mickey en Edward groeien op. Ondanks de pogingen van de twee moeders om de jongens bij elkaar vandaan te houden, blijven ze elkaar tegenkomen en worden ze zelfs beste vrienden. In de loop der jaren worden de verschillen tussen de tweeling steeds duidelijker.

Edward is als enig kind opgegroeid in rijkdom, terwijl Mickey is grootgebracht in een groot, arm gezin. De lotsbestemmingen van de twee jongens lijken mijlenver uit elkaar te liggen. Tot het geheim van hun verwantschap verraden wordt.

De voorstelling is maar liefst 8 keer te zien op 16, 17, 22-24, 29, 30 juni en 1 juli in het Picasso Lyceum in Zoetermeer.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda