Gratis workshops theaterzang voor kinderen van Servus Almelo

26 mei 2016, 11:38 - Redactie
Gratis workshops theaterzang voor kinderen van Servus Almelo

Muziektheater Servus Almelo biedt in juni gratis workshops theaterzang aan voor kinderen vanaf 6 jaar. De workshops staan onder leiding van Mariette Effing, muzikaal leider van Servus. De kinderen mogen iedere woensdagmiddag in juni meedoen. Als ze het leuk vinden mogen ze na de zomervakantie meedoen in een echte voorstelling: Laterna Magica op 28 en 29 oktober in theater Hof 88 in Almelo.

‘Zingen, acteren en bewegen, dat is muziektheater. Je doet het allemaal tegelijk en laat dat zien voor een publiek. Het is geweldig leuk, maar er komt tegelijkertijd van alles bij kijken voordat je echt kunt optreden in het theater. Leren samen te zingen en daar veel plezier in hebben, daar begint het mee. Dat willen we kinderen leren bij deze workshops.’, aldus Mariette Effing.

De workshops zijn iedere woensdagmiddag tussen 14.45 en 15.45 uur in de Klankkast, het verenigingsgebouw van Servus aan de Bosrand 6 in Almelo. Aanmelden voor de workshops van 1, 8, 15, 22 en 29 juni hoeft niet; de kinderen kunnen samen met hun ouders vrijblijvend een kijkje nemen en meedoen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden een mail sturen naar servus_almelo@planet.nl.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Datum: 28-01-2023
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda