Glennis Grace geeft extra Whitney Tribute in Rotterdam Ahoy

8 februari 2019, 14:22 - Redactie
Glennis Grace geeft extra Whitney Tribute in Rotterdam Ahoy

De tickets voor de show Whitney – a tribute by Glennis Grace gaan hard. Zo hard dat Glennis Grace vandaag een tweede show aankondigt op zondag 8 september a.s. in Rotterdam Ahoy.

Glennis Grace over de grote belangstelling voor het concert: “Het blijft onwerkelijk en een eer dat er zoveel animo is voor de show! Ik vind het echt fantastisch om dit te mogen doen, om alles te geven voor dat ene doel: Whitney Houston en haar prachtige, tijdloze muziek eren.”

In 2018 stond Grace al twee avonden in een uitverkocht AFAS Live en op 26 oktober brengt ze de show naar de Lotto Arena in Antwerpen. Grace: “Er komen ook veel verzoeken uit het buitenland voor de show, dus wie weet waar we nog terecht komen met deze tribute.”

En dat is niet het enige waar de zangeres op focust. Grace: “Ik ben veel in de studio om nummers te schrijven. Een hele nieuwe ervaring waar ik echt heel veel energie van krijg. Juist het contrast, de grote podia naast de intimiteit van de studio vind ik prettig. Want ik houd van groots en meeslepend, maar kan ook echt genieten van de rust en de kleine setting waarin we prachtige liedjes maken.”

Op 24 april start Grace bovendien met haar clubtour Meer Van Mij.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda