Game of Thrones The Rock Musical gaat off Broadway

27 augustus 2017, 20:11 - Redactie
Game of Thrones The Rock Musical gaat off Broadway

Een parodie gebaseerd op Game of Thrones van HBO komt naar New York. Game of Thrones The Rock Musical zal niet op Broadway te zien zijn maar in het Jerry Orbach Theater in het Theater Center.

De musical werd oorspronkelijk bedacht door Steven Christopher Parker en Steven Brandon. De eerste voorstellingen van Game of Thrones The Rock Musical waren in februari dit jaar te zien in het Macha Theater in Los Angeles en daarna verhuisde de musical voor een korte periode naar San Diego.

De cast bestaat uit Peter Berube, Drew Boudreau, Jeff Bratz, Billy Finn, Mandie Hittleman, Kacey Spivey, Randy Wade Kelley, Delilah Kujala, Ace Marerro, Zachary Evan Kanner, Meghan Modrovsky, Allison Lobel, Jay Stephenson, Milo Shearer, en Erin Stegeman. Game of Thrones The Rock Musical is drie weken te zien in New York, van 10 tot en met 29 oktober. De bijbehorende trailer zie je hieronder.

Op zondagavond is overigens in de Verenigde staten de grote seizoensfinale te zien van Game of Thrones, deze finale is vanaf maandagavond ook in Nederland te zien.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda