Naidjim Severin en Gaia Aikman gaan Simba en Nala spelen in The Lion King

20 april 2016, 19:19 - Redactie
Naidjim Severin en Gaia Aikman gaan Simba en Nala spelen in The Lion King

Zojuist is aangekondigd door Stage Entertainment dat Naidjim Severina en Gaia Aikman volgend seizoen Simba en Nala in The Lion King zullen gaan spelen. Het zijn de eerste hoofdrollen die bekend zijn gemaakt door het bedrijf.

Naidjim was afgelopen seizoen nog te zien in de 25ste editie van Jeans en eerder deed hij mee aan de vijfde editie van X-Factor met zijn groep P.Y.T. Gaia nam afgelopen seizoen deel aan The Voice of Holland en wist uiteindelijk in het team van Ali B de live shows te halen. Momenteel is Gaia nog te zien in The Bodyguard.

"Ik ben heel trots en blij met deze twee prachtige jonge talenten. Heel speciaal is dat Gaia 12 jaar geleden al de kleine Nala heeft gespeeld in de musical in Scheveningen. Het bekende nummer ‘Circle of Life’ is dan wel heel toepasselijk, het moest zo zijn. Naidjim heeft ons allemaal weggeblazen met zijn laatste auditie. Het was heel duidelijk: hij is onze Simba! Ik kijk er ontzettend naar uit om deze mooie mensen straks op het toneel te zien staan.” aldus Albert Verlinde over de twee acteurs.

Op 30 oktober dit jaar zal The Lion King in première gaan in het Circustheater in Scheveningen waar de komende maanden Beauty and the Beast nog is te zien.

lion_king_simba_nala

Foto: Govert de Roos

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda