Free Souffriau en Lotte Stevens toegevoegd aan cast 40-45

21 mei 2022, 07:31 - Redactie
Free Souffriau en Lotte Stevens toegevoegd aan cast 40-45

Binnenkort start de laatste reeks voorstellingen van de spektakelmusical 40-45. Voor deze allerlaatste speelreeks werden actrices Free Souffriau en Lotte Stevens aangetrokken om respectievelijk de rol van Sarah en Marie te vertolken. Free Souffriau hoeft als leading lady van de Vlaamse musical natuurlijk geen verdere introductie meer. Lotte Stevens kennen we dan weer als de nieuwe actrice die in het superheldenpak van Mega Mindy mag kruipen. Wie dit stuk Vlaamse musicalgeschiedenis niet wil missen moet zich trouwens haasten, want op zondag 3 juli is het onherroepelijk afgelopen en wordt de allerlaatste voorstelling van 40-45 gespeeld in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Met meer dan 750.000 bezoekers is deze voorstelling een echte mijlpaal te noemen in de Vlaamse musicalgeschiedenis. Nooit eerder trok een voorstelling in ons land massaal zoveel bezoekers. Niet alleen wat betreft publieke belangstelling is 40-45 een gigantisch succes, ook op technisch en artistiek vlak werden de grenzen verlegd. Naast spectaculaire scènes met heel wat special effects, wordt het publiek ook geraakt met muziek en pakkende beelden die naar de keel grijpen. Het ongeziene technisch concept met rijdende tribunes en het geluid via individuele hoofdtelefoons zorgen ervoor dat alle toeschouwers op een unieke manier meegezogen worden in het verhaal. Op alle vlakken is 40-45 dan ook een uitzonderlijke productie geworden.

Free Souffriau: “Nadat ik al mocht meespelen in zowel de eerste als de nieuwe versie van Daens én de spektakel-musical 14-18, ben ik bijzonder blij dat ik ook 40-45 aan dit lijstje van succesmusicals mag toevoegen. Het is een productie die nog grootster en spectaculairder is dan alle andere grote musicals van Studio 100 waarin ik tot nu toe al heb meegespeeld."

Lotte Stevens: “Er zijn producties waarvan je meteen weet: hier wil ik heel graag eens in meespelen. De spektakel-musical 40-45 is zo'n voorstelling. Ik kan dan ook niet wachten om eraan te beginnen en ervoor te zorgen dat het publiek elke keer een bijzondere ervaring ondergaat."

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda