Frank Lammers toegevoegd aan cast Borgen

2 juni 2017, 13:19 - Redactie
Frank Lammers toegevoegd aan cast Borgen

Frank Lammers vertolkt aankomende zomer de rol van minister president Lars Hesselboe in Borgen van het Noord Nederlands Toneel (NNT) in Carré. Na de eerste twee episodes wordt Birgitte Nyborg (Marlou Gorter) gekozen als zijn opvolger en neemt zijn rol over. De voorstelling is op 1, 2, 15, 16, 21 en 22 juli te zien in Carré.

Het theaterstuk kent een cast die bestaat uit Malou Gorter als Birgitte Nyborg, Peter Vandemeulebroecke als haar spindoctor Kasper Juul, Anna Drijver als de journaliste Katrine Fonsmark en Renée Soutendijk als politiek analiste Hanne Holm.

Vanaf deze zomer is Frank Lammers dus toegevoegd aan de cast. "Ik ben vereerd dat ik onderdeel mag uitmaken van dit stuk theatergeschiedenis", aldus Frank Lammers. Hij vervangt met zijn rol Michel van Dousselaere, die in de voorgaande voorstellingen de rol van de minister president Lars Hesselboe speelde.

In Borgen ontspint zich een wereld vol intriges, machtsstrijd, idealen en ambities rondom de eerste vrouwelijke premier Birgitte Nyborg. Haar idealisme wordt op de proef gesteld en daarnaast lijkt ze ook nog eens langzaam de controle over haar eigen gezinsleven te verliezen. De trailer van Borgen zie je hieronder.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda