Familievoorstelling Japanse Sprookjes in openluchttheater Caprera in Bloemendaal

15 april 2022, 17:08 - Redactie
Familievoorstelling Japanse Sprookjes in openluchttheater Caprera in Bloemendaal
Foto: Jan Hoek

Deze zomer presenteren Toneelschuur Producties, Caprera en de Toneelmakerij de familieproductie Japanse Sprookjes, over de kracht en schoonheid van de natuur. Regisseur Jessie L’Herminez tekent voor een betoverende voorstelling die zij op maat maakt, speciaal voor het bos van Caprera. Japanse Sprookjes gaat in première op zaterdag 18 juni en zal in totaal 13 keer spelen. Japanse Sprookjes speelt exclusief in het wandelpark van openluchttheater Caprera.

Japanse sprookjes is een avontuurlijke familievoorstelling, waarin je ondergedompeld wordt in de verhalen van het bos. De theatermakers lieten zich voor Japanse Sprookjes inspireren door de Japanse cultuur en natuur. Regisseur Jessie L’Herminez creëerde een betoverende voorstelling waarin mysterieuze figuren je meenemen op een ontdekkingstocht door het bos van Caprera.

Caprera is vooral bekend vanwege het openluchttheater, waar je iedere zomer kunt genieten van mooie concerten en (jeugd)voorstellingen. Maar lang niet iedereen weet dat er ook een prachtig natuurgebied ligt rondom het theater. Japanse Sprookjes is de eerste voorstelling die Caprera zelf produceert. Hiervoor bundelen ze de krachten met Toneelschuur Producties en de Toneelmakerij.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda