FABRIC MAGIC start opnames muzikale Ketnet-reeks: #LikeMe

3 juli 2018, 11:57 - Redactie
FABRIC MAGIC start opnames muzikale Ketnet-reeks: #LikeMe

Bart Van Oost en Thomas Van Goethem van productiehuis FABRIC MAGIC kondigen met trots de start van de draaiperiode van de gloednieuwe Ketnet-reeks #LikeMe aan. De muzikale reeks wordt speciaal ontwikkeld voor en in samenwerking met co-producent KETNET.

De reeks die zich richt op de KETNET-kijker en hun gezin gaat over het leven van Caroline Timmers. Caro en haar familie wonen in een dorpje in de Ardennen. Wanneer op een dag het noodlot toeslaat en de mama van Caro ziek wordt, beslissen ze om te verhuizen naar de stad. Caro moet niet alleen verhuizen maar ook naar een nieuwe school. De overgang van een kleine community waar iedereen elkaar kent, naar een omgeving vol conflicten en een harde sociale hiërarchie, zet Caro’s wereld op z’n kop.

De makers van de reeks staken voor de gelegenheid 26 Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals Lichtjes van de Schelde van Bobbejaan Schoepen, Porselein van Yasmine en Het is weer voorbij die mooie zomer van Gerard Cox in een nieuw jasje. Hiermee trachten ze zowel oud als jong te bekoren en generaties samen te brengen.

Thomas Van Goethem en Bart van Oost: "We maken uiteraard al veel langer leuke formats, en muziek is daarin de rode draad. Maar dit is onze eerste reeks van dit formaat. Dat we dit met zoveel jonge mensen én gevestigde waarden mogen maken, betekent erg veel voor ons. We zijn bijzonder blij dat we het vertrouwen van KETNET hebben gekregen." De cast bestaat onder andere uit Janine Bischops, Hugo Sigal, Gunther Levi, Sven De Ridder, Vincent Banic en Jeroen Van Dyck.

#LikeMe zal vanaf januari 2019 te zien zijn.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda