Extra voorstellingen popmusical 13 van Kidskoor XL Melodia

16 december 2018, 10:45 - Redactie
Extra voorstellingen popmusical 13 van Kidskoor XL Melodia

Productiehuis The Singing Factory uit Berchem kende in 2016 succes met hun eerste productie The Wave. Afgelopen seizoen werd Magdalena gespeeld, de pakkende musical over het schrijnende, waargebeurde verhaal van de Ierse Magdalene Laundries.

Dit seizoen mochten ook de jonge sterren van hun kidskoor XL Melodia (10 tot 15 jaar) zich opmaken voor een eigen musicalproductie en werd in november de familiemusical 13 gepresenteerd in Schouwburg Luchtbal te Antwerpen.

De swingende popmusical werd een succes, met volle zalen. Het succes heeft er nu voor gezorgd dat er extra voorstellingen gespeeld zullen gaan worden. De familiemusical zal zodoende terug gana keren op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 februari in Schouwburg Luchtbal in Antwerpen.

Verhaal

Evan Goldman (Zion Luts) moet vlak voor zijn dertiende verjaardag verhuizen van het bruisende New York City naar Appleton in Indiana, een klein plattelandsdorpje waar hij niemand kent. Hij worstelt er met de scheiding van zijn ouders en maakt er kennis met de niet al te populaire Patrice (Emma Vanthielen) en de ietwat overenthousiaste Archie (Quito Vanroose), die hem wegwijs maken in het leven in Appleton en navigeren doorheen de ingewikkelde sociale kringen van een nieuwe school.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda