Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar in 2019 in Amsterdam en Den Haag

11 september 2018, 11:26 - Redactie
Extra voorstellingen Jesus Christ Superstar in 2019 in Amsterdam en Den Haag

Ted Neeley keert in 2019 opnieuw terug in de titelrol van de rockopera Jesus Christ Superstar en zal in het kader van een Europese tournee, naast voorstellingen in Groningen en Breda, opnieuw te zien zijn in Amsterdam en Den Haag. De voorverkoop voor alle voorstellingen van Jesus Christ Superstar is vandaag van start gegaan.

Ted Neeley hoopt op donderdag 20 september aanstaande zijn 75e verjaardag te vieren. Ondanks deze respectabele leeftijd weet de acteur van geen ophouden. "Het is de rol van mijn leven", aldus Neeley. Het woord pensioen staat dan ook niet in zijn woordenboek. De loopbaan van Ted Neeley is onlosmakelijk met Jesus Christ Superstar verbonden.

Het Haarlemse bedrijf TEC Entertainment haalde de huidige versie van de rockopera in 2015 voor het eerst naar Nederland. Na een tournee en een ‘Grand Final’ in Ahoy in 2017, kwam de voorstelling dit jaar opnieuw terug naar Nederland als onderdeel van een grote Europese tournee. Het succes en de nog altijd grote vraag naar tickets, hebben ertoe geleid dat Jesus Christ Superstar nu opnieuw terug komt.

In het voorjaar van 2019 is de voorstelling te zien in Groningen, Amsterdam, Den Haag en Breda. En Ted Neeley speelt wederom de hoofdrol. "Jesus Christ Superstar heeft hier in Nederland een groot vast publiek opgebouwd. Ik voel me perfect en ben gezond. Natuurlijk moet mijn stem goed blijven maar dat is gelukkig nog altijd het geval."

Neeley is enorm populair. Fans staan soms al uren voor aanvang bij de theaters om een glimp van hun idool op te vangen. "Het raakt me nog iedere keer. Het publiek voelt zich met Jesus Christ Superstar verbonden. Mensen hebben de voorstelling in hun hart gesloten. Dat is fantastisch om te zien en daarom is het zo fijn om in Nederland op te mogen treden. De populariteit van de show is dusdanig dat we proberen om van de optredens een jaarlijkse traditie te maken."

Première
21 januari 2024
Dernière
29 september 2024
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Jesus Christ Superstar (2024) Ander nieuws over Jesus Christ Superstar (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda