Extra voorstelling De Producers van Stichting BOV

15 januari 2018, 13:01 - Redactie
Extra voorstelling De Producers van Stichting BOV

Wegens een zeer voorspoedige kaartverkoop zal Stichting BOV dit jaar een extra voorstelling van de musical De Producers gaan opvoeren in Theater De Maagd in Bergen op Zoom. De extra voorstelling zal worden gespeeld op woensdag 21 maart.

De Producers vertelt het verhaal van de aan lager wal geraakte Broadway producer Max Bialystock die probeert te overleven door cheques te cashen van oude bejaarde dametjes in ruil voor ‘verleende diensten’. Zijn nieuwste musical Funny Boy, een muzikale versie van Hamlet, is echter zo’n flop dat de show al op ‘opening night’ van de planken wordt gehaald. Samen met zijn sullige boekhouder Leo Bloom komt Max erachter dat deze enorme flop wel het nodige geld heeft opgeleverd.

Samen bedenken ze het plan om dan maar ‘de slechtste musical aller tijden’ te maken en er samen voor te zorgen dat de miljoenen binnenstromen. Ze gaan op zoek naar het slechtste script ooit en vinden dat in Greenwich Village bij Franz Liebkind een ‘ex’-nazi, die zelfs zijn duiven heeft geïndoctrineerd met zijn symphathieen. Als regisseur wordt Roger DeBris aangetrokken : een flamboyante travestiet met zijn al even flamboyante assistent Carmen Ghia. Als persoonlijk assistente/telefoniste/receptioniste van de firma Bialystock & Bloom tenslotte wordt de Zweeds blonde Ulla aangenomen.

En na moeizame audities waarbij Liebkind de ideale kandidaat blijkt te zijn is het al snel tijd voor de premiere. En blijken de recensies voor hun "Musical” lovend en de show wordt één grote hit op Broadway, en daar hadden ze nou net niet op gerekend.

De Producers zal op 16 maart in premiere gaan in Theater De Maagd.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda