Extra kaarten Soldaat van Oranje beschikbaar dankzij nieuwe richtlijnen

14 september 2021, 21:11 - Redactie
Extra kaarten Soldaat van Oranje beschikbaar dankzij nieuwe richtlijnen

Soldaat van Oranje kan vanaf 1 oktober weer de volledige capaciteit van de zaal benutten. Er gaan dan ook per direct extra kaarten in verkoop voor de speelperiode oktober tot en met december.

Tot op het heden was de regel dat maximaal tweederde van de zaalcapaciteit gebruikt mocht worden. Bij de persconferentie van vanavond maakte de rijksoverheid bekend dat theaters weer de volledige zaalcapaciteit kunnen gebruiken. Theaterbezoek is, mede door de FieldLab onderzoeken, veilig bewezen. Wel zijn theaters verplicht om te checken voor toegang, dat betekent dat het publiek een coronatoegangsbewijs en ID moet laten zien bij de ingang.

Producent Fred Boot: “We zitten midden in onze repetities en dan dit goede nieuws! Het hele team is ongelooflijk blij dat we nu eindelijk weer al onze 1103 stoelen kunnen gebruiken. Onlangs werden de rijen stoelen die we indertijd moesten verwijderen, nog teruggeplaatst in de theaterzaal. Na bijna achttien maanden pauze staat iedereen te trappelen om het publiek weer te ontvangen. Ook de theaters die afgelopen maand al werkten met het coronatoegangsbewijs (in een tweederde bezetting) hebben bewezen dat het veilig, vlot en comfortabel verloopt. Dus het publiek kan vol vertrouwen naar het theater gaan”.

Première
30 oktober 2010
Dernière
N.N.B.
Producent
NEW Productions
Meer over Soldaat van OranjeAnder nieuws over Soldaat van Oranje
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda