Extra huiskamerconcert Pia Douwes in Hotel Seven One Seven

schedule9 november 2017, 17:05 - Redactie
Extra huiskamerconcert Pia Douwes in Hotel Seven One Seven
photo_camera Foto: Simone Leonhartsberger

Het gisteren aangekondigde exclusieve en intieme huiskamerconcert An Intimate Evening with Pia Douwes op 19 december in Hotel Seven One Seven in Amsterdam was binnen een paar uur uitverkocht. Daarom is er besloten een tweede concert toe te voegen, op dinsdag 19 december om 17:30 uur. Ook voor dit tweede concert zijn slechts 45 kaarten beschikbaar.

Pia Douwes kijkt erg uit naar dit tweede concert. “Ik had nooit verwacht dat An Intimate Evening with Pia Douwes zo snel zou zijn uitverkocht. Ik begrijp dat er zelfs speciaal mensen uit het buitenland voor komen. Wat een grote eer! Eind november komt mijn CD After All This Time uit en ik verheug me er op een aantal van de nummers die op de CD staan te kunnen zingen in een intieme kerstsfeer. Hotel Seven One Seven is zo’n andere locatie dan een theater dat ik tussen de nummers door ook een aantal verhalen zal vertellen over de bijzondere gebeurtenissen uit mijn carrière. Bovendien kunnen mensen van de gelegenheid gebruik maken om hun vragen aan mij te stellen. En wie weet zing ik ook nog wel een kerstklassieker.”

Kaarten voor het intieme huiskamerconcert kosten € 59,50, inclusief een hapje en een drankje, en zijn verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar info@717hotel.nl.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda