Extra huiskamerconcert Pia Douwes in Hotel Seven One Seven

9 november 2017, 17:05 - Redactie
Extra huiskamerconcert Pia Douwes in Hotel Seven One Seven
Foto: Simone Leonhartsberger

Het gisteren aangekondigde exclusieve en intieme huiskamerconcert An Intimate Evening with Pia Douwes op 19 december in Hotel Seven One Seven in Amsterdam was binnen een paar uur uitverkocht. Daarom is er besloten een tweede concert toe te voegen, op dinsdag 19 december om 17:30 uur. Ook voor dit tweede concert zijn slechts 45 kaarten beschikbaar.

Pia Douwes kijkt erg uit naar dit tweede concert. “Ik had nooit verwacht dat An Intimate Evening with Pia Douwes zo snel zou zijn uitverkocht. Ik begrijp dat er zelfs speciaal mensen uit het buitenland voor komen. Wat een grote eer! Eind november komt mijn CD After All This Time uit en ik verheug me er op een aantal van de nummers die op de CD staan te kunnen zingen in een intieme kerstsfeer. Hotel Seven One Seven is zo’n andere locatie dan een theater dat ik tussen de nummers door ook een aantal verhalen zal vertellen over de bijzondere gebeurtenissen uit mijn carrière. Bovendien kunnen mensen van de gelegenheid gebruik maken om hun vragen aan mij te stellen. En wie weet zing ik ook nog wel een kerstklassieker.”

Kaarten voor het intieme huiskamerconcert kosten € 59,50, inclusief een hapje en een drankje, en zijn verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar info@717hotel.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda