Extra concert Holland Zingt Hazes

20 december 2016, 11:49 - Redactie
Extra concert Holland Zingt Hazes

De vier concerten van de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes op 18, 23, 24 en 25 maart in de Ziggo Dome zijn helemaal uitverkocht. Voor het publiek dat nog geen kaarten heeft kunnen bemachtigen voor de het meezingspektakel in de grootste kroeg van Nederland heeft producent LiveLane goed nieuws. De producent heeft namelijk een extra concert aangekondigd voor vrijdag 17 maart. "Vijf concerten in ons vijfde jaar, mooier kan toch niet?", reageert een enthousiaste Patricia Kok van LiveLane.

Dit meezing-spektakel wordt in maart voor de vijfde keer georganiseerd. André Hazes Jr., Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Willeke Alberti, Johnny de Mol, Edsilia Rombley en Anouk zullen deze avond de grootste hits van de in 2004 overleden André Hazes zingen.

Naast deze artiesten zal er nog een speciale 'gast' in maart het podium betreden: het hologram van André Hazes. Door middel van de allernieuwste hologram technieken zal de illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Nog niet eerder werd deze techniek op deze manier in Nederland toegepast.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda