Exclusieve Stars From The House editie met aanstormende talenten

15 februari 2021, 09:57 - Redactie
Exclusieve Stars From The House editie met aanstormende talenten

Van 4 tot en met 7 maart vindt de vijfde Nederlandse editie plaats van Stars from The House, een exclusief online musical concert dat vanuit huis te bekijken is via een online link. Deze vijfde editie is een bijzondere editie, omdat de line up bestaat uit jonge, aanstormende talenten. De cast van deze vijfde editie van Stars From The House bestaat uit Pamela Kroes, Peter de Kroon, Willemijn Böcker, Jeroen Sigterman en Donna-Jo Aarts. Voor deze vijfde editie van Stars From The House is er bewust gekozen voor een line up van aanstormende en opkomende Nederlandse musicaltalenten.

Pamela Kroes studeert momenteel in haar derde jaar Muziektheater op Fontys hogeschool voor de Kunsten. Als kind was zij te zien in Ciske de Rat en Pinokkio de musical. Peter de Kroon, al afgestudeerd richting musical, was eerder als kind te zien in o.a. Tarzan, Ciske de Rat en The Sound of Music. Verder spreekt hij stemmen in voor series en films. Binnenkort is hij te zien in een tv-programma op NPO Zapp. Willemijn Böcker is in 2020 afgestudeerd van Codarts Muziektheater. Zij heeft tijdens haarstage twee producties gespeeld bij de Stokerij in Schiedam en momenteel is zij te zien bij het theatergezelschap ‘Onder Het Buro’. Ook Donna-Jo Aarts studeerde afgelopen zomer af aan Codarts. Zij maakte haar professionele theaterdebuut in Pijnstillers de Musical van Homemade Productions. Binnenkort is zij ook te zien in een gastrol in de jeugdserie Spangas de Campus. Jeroen Sigterman studeerde in 2020 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Muziektheater. Hij was onlangs te zien als Ogie in het Musical Online Concert met de liedjes uit Waitress. Jeroen zal, als de huidige omstandigheden het toelaten, zomer te zien zijn in Hello Again van De Kernploeg.

Stars From The House is een initiatief van producent Nathan Markuszower: "Afgelopen jaar hebben de afgestudeerde studenten van diverse theater en musicalopleidingen niet de mogelijkheid gehad zich te presenteren aan het grote publiek. Ik hoop met deze exclusieve editie het publiek kennis te kunnen laten maken met al deze nieuwe, opkomende, aanstormende talenten!"

Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie. Elke donatie, al vanaf €1,00, is enorm welkom.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda