Esmee de Boer speelt hoofdrol in NOORD op de schaal van Richter

schedule22 april 2019, 09:49 - Redactie
Esmee de Boer speelt hoofdrol in NOORD op de schaal van Richter

Actrice Esmee de Boer zal de hoofdrol gaan spelen in de voorstelling NOORD op de schaal van Richter, die vanaf maart 2020 te zien is in een nieuw te bouwen theaterhal in Zuidbroek. Aanvankelijk zou Willemijn Maandag de hoofdrol van Menke gaan vertolken in de productie, Esmee de Boer neemt nu deze rol over van haar.

NOORD op de schaal van Richter is een verhaal met scherpe cross-overs naar de problematiek rondom de aardbevingen. Het wordt een multimediaal belevingstheater, met muziek, zang, film, animatie en dans. De toeschouwers worden meegenomen in het verhaal van en over de inwoners van Groningen en Noord Nederland. Inwoners die niet meer veilig en ongestoord kunnen wonen in een uniek landschap dat rijk is aan erfgoed en dat wordt bedreigd door aardbevingen.

Esmee de Boer speelde vroeger kinderrollen in Annie en in The Sound of Music van Stage Entertainment en V&V Entertainment. Later speelde ze in Nederland Musicalland en Heerlijk Duurt Het Langst van De Graaf en Cornelissen Entertainment.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda