Grootste ergernissen in het theater: Praten en mobiele telefoons

schedule18 maart 2016, 15:01 - Redactie
Grootste ergernissen in het theater: Praten en mobiele telefoons

Ook in het theater bestaan veel ergernissen. Bezoekers van het theater ergeren zich tijdens de voorstelling met name aan mensen die er doorheen zitten te praten en mobiele telefoons die afgaan. Mensen die niet op tijd zijn en dus later de zaal binnenkomen en langere mensen die het zicht op het toneel belemmeren zorgen voor de nodige irritatie. Dit alles blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door het nieuwe tv-programma Volle Zalen van AVROTROS, dat op 17 maart zal beginnen.

Veel mensen (64 procent) vinden theaterkaartjes aan de dure kant maar slechts 8 procent noemt de kaartjes echt te duur. Driekwart van de ondervraagden vindt het terecht dat er staande ovaties worden gegeven. De meeste voorstellingen verdienen dat, vinden ze, terwijl 18 procent juist vindt dat er te vaak staande ovaties worden gegeven. Het samenkomen van emoties in de voorstelling, verrast worden en een vlucht uit de werkelijkheid zijn de belangrijkste redenen om naar het theater te gaan.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Vietnam
Datum: 27-01-2020
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda