Er komt een musical over Urbanus

20 april 2017, 09:59 - Redactie
Er komt een musical over Urbanus
Foto: Ketnet.be

Er gaat een musical komen over Urbanus. De nieuwe Vlaamse producent Deep Bridge zal de nieuwe musical over de komiek, cabaretier, zanger, gitarist, stripauteur en acteur gaan maken, de voorstelling zal in december 2019 in première gaan.

De regie is in handen van Stany Crets, hij zal veel van het werk van Urbanus gaan verwerken, "toneel met veel liekes: keiveel strips, miljarden liedjes, een berg sketches, triljoenen zaalshows en één Urbanus: dat vraagt om verwerkt te worden in een musical" aldus de regisseur.

Deep Bridge heeft daarnaast aangekondigd te werken aan een voorstelling getiteld Meiskes en jongens. Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Arne Sierens gecombineerd met de grootste hits van Raymond van het Groenewoud. Meiskes en jongens moet vanaf volgend jaar in de theaters te zien zijn.

Vrij recent nog liet de producent weten dit najaar The Rocky Horror Show te gaan brengen op een unieke locatie in Antwerpen. Ook nieuw van Deep Bridge dit najaar is de familiemusical De Ridders van de Ronde Keukentafel.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda