Els de Schepper als Judy Garland in jubileumproductie Judy, the musical dinner show

11 juni 2021, 13:37 - Redactie
Els de Schepper als Judy Garland in jubileumproductie Judy, the musical dinner show

In juni 2022, het jaar en de maand dat de gelauwerde en geliefde Amerikaanse actrice en zangeres Judy Garland haar 100ste verjaardag zou vieren, brengt producent Music Hall de jubileumproductie Judy, the musical dinner show op de planken van Studio Zuid in Antwerpen.

In deze nieuwe productie zal actrice, cabaretière, zangeres en schrijfster Els de Schepper de rol van Judy Garland gaan vertolken. Nadat ze van oktober 2015 tot en met mei 2016 gestalte gaf aan Edith Piaf in Piaf, de musical, mag Els dus opnieuw in de huid van een legendarische grande dame kruipen in een productie van Music Hall. Met deze rol treedt Els ook in de voetsporen van Renée Zellweger, die op 9 februari 2020 nog de Oscar voor Beste actrice in de wacht sleepte voor haar vertolking van het Hollywood-icoon in de gelauwerde filmversie Judy.

Judy, the musical dinner show wordt een culinaire totaalbeleving. Je schuift letterlijk mee aan tafel in de befaamde nachtclub The Talk of The Town. Reis mee van Judy’s intieme hotelkamer naar het grote podium waar ze haar laatste concert geeft, ondersteund door een bigband, met Garlands bekendste songs zoals Come Rain or Come Shine en Somewhere over the Rainbow.

Judy, the musical dinner show is vanaf 1 juni 2022 te zien in Studio Zuid te Antwerpen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda