Eigenwijs Musicalkids Velsen speelt The Wiz

17 februari 2020, 13:34 - Redactie
Eigenwijs Musicalkids Velsen speelt The Wiz

Na het succes van Little Shop of Horrors speelt Eigenwijs Musicalkids Velsen in april dit jaar de musical The Wiz. Eigenwijs Musicalkids Velsen is een amateur musical gezelschap voor jongeren van acht tot twintig jaar uit de omgeving Velsen. Jaarlijks doen er ongeveer veertig kinderen mee aan een musicalproductie, die in het voorjaar twee avonden wordt opgevoerd in de Stadsschouwburg Velsen.

Een dik half jaar (van september tot de voorstellingen in april) wordt er enthousiast en hard gerepeteerd door de jongeren met de regisseur, muzikaal leider en choreograaf. Vervolgens gaat de hele groep samen het theater in, om twee spetterende voorstellingen neer te zetten.

The Wiz

Dorothy waait door een storm van huis weg en belandt in het bijzondere land van Oz. Ze moet op zoek naar de Wizard of Oz, zodat hij haar kan helpen, hoe ze de weg terug naar huis kan vinden. Tijdens de zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker zonder verstand, een Blikken man zonder hart en een Leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, verstand, hart, moed en vooral zichzelf.

Te zien op vrijdag 3 april en zaterdag 4 april in Stadsschouwburg Velsen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda