Eerste voorstelling 40-45 na zomerstop stilgelegd vanwege technische problemen

19 september 2019, 19:09 - Redactie
Eerste voorstelling 40-45 na zomerstop stilgelegd vanwege technische problemen

Het nieuwe seizoen van de musical 40-45 is niet zo goed begonnen. Na de zomervakantie werd er woensdagavond in het pop-up theater in Puurs voor de eerste keer weer gespeeld, echter moest de eerste voorstelling helaas meteen worden stilgelegd door technische problemen.

Volgens één van de aanwezigen werd de musical al vrij snel na het begin vijf minuten stilgelegd door technische problemen met de bewegende tribunes. Nauwelijks opnieuw begonnen, was er opnieuw een probleem. "Daarna ging het een halfuurtje goed. Maar uiteindelijk ging het weer fout. Na een vierde panne gingen de lichten aan en kwam de crew op het podium om excuses aan te bieden. Er werd gezegd dat de aanwezigen door de problemen niet meer de beleving kregen waarvoor ze gekomen waren. En dus werd de opvoering definitief stopgezet.”

Alle aanwezigen kregen een gratis drankje in de bar en krijgen zo snel mogelijk van Studio 100 een mail met een nieuwe datum voor een voorstelling. Het is niet de eerste keer dat het totaalspektakel 40-45 tijdelijk of volledig moet worden stilgelegd omdat de bewegende tribunes haperden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda