Eerste try-out van Sky helaas afgelast, eerste voorstelling nu op 16 maart

7 maart 2016, 21:02 - Redactie

De eerste try-out van Sky op dinsdag 15 maart is helaas afgelast, de verwachting is nu dat de eerste voorstelling een dag later zal gaan plaatsvinden. Dat heeft producent Robin de Levita laten weten tegenover de Telegraaf.

"Alle 3D-beelden moeten gerenderd worden. En dat kost meer tijd dan we hadden verwacht. Elke verandering betekent dat er ook weer nieuwe beelden moeten worden gegenereerd" zo legt Robin de Levita uit.

Ook zijn er enkele problemen met vier speciale filters die nodig zijn voor de projectoren van de 3D-beelden. "Op de reis vanuit Israël zijn ze alle vier gebroken omdat ze niet goed verpakt waren. Deze twee tegenslagen brengen extra tijdsdruk met zich mee. Een nieuw project kent onverwachte tegenslagen: bij Soldaat van Oranje liepen we wat vertraging op toen de Dakota tijdens het vervoer crashte.”

De première die voor zondag 3 april gepland staat komt verder niet in gevaar wordt benadrukt. De bezoekers die voor volgende week dinsdag een kaartje hebben gekocht krijgen hun geld terug of mogen op een andere dag naar de voorstelling toe.

Première
3 april 2016
Dernière
30 juni 2016
Producent
Imagine Nation
Meer over SkyAnder nieuws over Sky
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda