Eerste foto’s Simone Kleinsma als Annie M.G. Schmidt

schedule19 mei 2017, 19:50 - Redactie
Eerste foto’s Simone Kleinsma als Annie M.G. Schmidt

Op 24 september dit jaar zal Was getekend, Annie M.G. in premiere gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam. In februari dit jaar werd al duidelijk dat Simone Kleinsma de hoofdrol zal gaan spelen en nu zijn daar ook de eerste foto's van Simone als Annie M.G. Schmidt. De drie foto's hieronder, uiteraard met boeken om haar heen.

In de nieuwe musical van Stage Entertainment zal William Spaaij de rol van Flip gaan spelen, Wim van den Driessche zal de rol van Dick van Duijn gaan spelen, Marjolijn Touw gaat de rol van de moeder van Annie M.G. Schmidt vertolken en Jeske van Staak zal de jonge Annie M.G. Schmidt gaan spelen.

In Was getekend, Annie M.G. zwerft Annie M.G. met haar zoon FLIP door haar leven heen. Zij is een vrouw die zichzelf nooit mooi heeft gevonden, nooit aantrekkelijk. Ze voelde zich gevangen in het burgerlijke Zeeland waar ze aan het begin van de vorige eeuw werd geboren en waar ze nooit helemaal los van is gekomen.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda