Eerste echte musical Juniorafdeling Muziektheater Servus uit Almelo

1 juli 2019, 10:03 - Redactie
Eerste echte musical Juniorafdeling Muziektheater Servus uit Almelo

Servus Junior, de jeugdafdeling van Muziektheater Servus Almelo staat op zaterdag 6 juli voor het eerst met een zelfstandige voorstelling in het theater. De voorstelling Het Muziekfestival is een eigen bedacht verhaal met zang, dans en vrolijke muziek. Een mooie musical om heerlijk van te genieten in de sfeer van de Kapel van Theater Hof 88.

Bij het grote gezin van Bemmelen is iedereen dol op zingen en dansen. Wanneer er een groot muziekfestival in de stad komt, besluiten ze daar met hun succesnummer aan mee te doen. Het Muziekfestival is één groot feest, maar tijdens het festival gebeuren er allerlei rare en onverwachte dingen. En ook de familie doet verrassende dingen. Zouden ze nog wel met hun eigen nummer optreden?

Bijna 30 kinderen van verschillende leeftijden leven zich helemaal uit bij deze musical. Ze hebben een jaar lang geoefend om dit op de planken te brengen. De artistieke leiding van de musical bestaat uit Frauke Langbein (muziek), Sonja Eerhard (choreografie) en Ineke Blom (algemene leiding).

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda