Dutch Junior Musical Academy lanceert MAD, voor jeugd en jongvolwassen

2 augustus 2017, 09:57 - Redactie
Dutch Junior Musical Academy lanceert MAD, voor jeugd en jongvolwassen

In het nieuwe seizoen heeft DJMA een nieuwe afdeling; het Musical Academy Department (MAD), speciaal voor jongeren en jongvolwassenen van 15 tot en met 21 jaar. Met MAD wordt er op projectbasis gewerkt in diverse genres zoals muziektheater, dans en theater. Het eerste project getiteld Mijn naam is, is geïnspireerd op de bekende jeugdserie 13 Reasons Why van Netflix.

MAD is ontstaan vanuit het idee dat er een aanbod zou moeten zijn voor jongeren, waarbij zij een diepere laag kunnen verkennen. "Wat bijzonder is aan ons eerste project, is dat wij met alle deelnemers het script en de personages uitwerken, we creëren dus samen.", vertelt Lyzette Havinga. De jeugdserie ’13 Reasons Why’ is een belangrijke inspiratiebron hierin geweest, in deze serie wordt gevoelige problematiek onder jongeren in beeld gebracht vanuit de belevingswereld van de jeugdige zelf.

Meedoen aan MAD gebeurt op projectbasis; je kunt je dus opgeven per project. Het eerste project Mijn naam is loopt van 22 augustus tot en met 24 oktober en sluit af met een show op 28 oktober. De lessen zijn iedere dinsdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur. Iedereen tussen de 15 en 22 jaar mag zich opgeven, met of zonder ervaring. Ook jongeren die geen leerling zijn bij DJMA kunnen zich aanmelden.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.musicalacademy.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda