Duo Rundfunk vanaf 6 mei in het theater

schedule3 mei 2017, 14:29 - Redactie
Duo Rundfunk vanaf 6 mei in het theater

Na de televisieserie gaat het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) de theaters in met de voorstelling Wachstumsschmerzen. Peter van de Witte regisseert. In mei en juni spelen ze een aantal werkvoorstellingen, waarvan het merendeel al is uitverkocht. Deze hele zomer zijn ze met een verkorte versie te zien op De Parade in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. De theatertournee van Wachstumsschmerzen start in september. Op 13 december gaat Rundfunk in première in De Kleine Komedie te Amsterdam.

In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes in Wachstumsschmerzen het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn. "Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. Opgroeien is een aaneenschakeling van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Of gewoon van drie jaar oud. Het maakt niet uit, je kreeg ze toch niet."

Wachstumsschmerzen wordt geproduceerd door KemnaSenf BV, een initiatief van Kemna Theater en Senf Theaterpartners.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda