Drie extra voorstellingen van De Rozenoorlog

7 december 2016, 14:43 - Redactie
Drie extra voorstellingen van De Rozenoorlog

Goed nieuws afkomstig van Judas TheaterProducties, de makers van de zwarte musicalcomedy De Rozenoorlog. De musical werd met open armen ontvangen door pers en publiek en ondertussen zijn er al meer dan 10 000 tickets verkocht. Gelukkig vielen er nog een paar gaatjes te ontdekken in de agenda's van de castleden en in de agenda van het Fakkeltheater en zodoende mag Judas TheaterProducties nu dan ook drie extra voorstellingen aankondigen op 21, 22 en 23 december.

De Rozenoorlog is een zwarte musicalcomedy gebaseerd op The War of the Roses van Warren Adler. Frank Van Laecke regisseert en schreef samen met Allard Blom de teksten, Sam Verhoeven schreef de muziek. Judas TheaterProducties heeft een topcast bijeen gebracht met Lucas Van den Eynde, Maike Boerdam, Marc Lauwrys, Myriam Bronzwaar en Laura Seys. Zij zullen begeleid worden door een liveorkest.

De Rozenoorlog speelt van 16 november tot en met 23 december in de Rode Zaal van het Fakkeltheater en gaat nadien, vanaf 12 januari 2017, op tournee door Vlaanderen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda