Dragan Bakema speelt hoofdrol in 360° theaterbeleving Taste

11 juni 2021, 11:35 - Redactie
Placeholder image

Het vernieuwde Amsterdome in Amsterdam opent dit najaar zijn deuren voor 360° theaterbeleving Taste. Producent Taste Productions maakt vandaag bekend dat acteur Dragan Bakema de hoofdrol gaat vertolken in de nieuwe, verrassende voorstelling waarin niets is wat het lijkt. Een bijzondere uitdaging, want de acteur staat de gehele avond alleen op het toneel en dirigeert het publiek naar een adembenemende ervaring.

Ondersteund door drie live-muzikanten neemt Dragan het publiek mee in de noodlottige geschiedenis van een driesterrenchef die zijn smaak kwijtraakt en daardoor zijn wereld ineen ziet storten. Aan de hand van beelden, muziek, high-end bites, geur en mindfucks betovert hij ieders zintuigen continue. De compleet nieuwe theaterervaring zorgt ervoor dat aan het eind van de avond niets meer hetzelfde lijkt.

“Ik mag weer en hoe! Deze uitzonderlijk groots opgezette monoloog, waarbij het publiek 360° zal worden geraakt, wordt niet minder dan spectaculair. Deze theatersensatie is een liefdesbrief aan de zintuigen,” aldus een enthousiaste Dragan Bakema. “Taste is bijzonder dankzij de juiste vervlechting van spel, muziek, beeld en smaak. Maar zo’n theaterbelevenis kan alleen tot stand komen wanneer alle departementen op niveau zijn. Taste is in mijn ogen de perfecte combinatie tussen creatieve en investerende partijen. Toen regisseur Mafaalani, waarmee ik samenwerkte in de voorstelling Borgen, mij belde of ik het stuk wilde lezen... wist ik het al. Ik hoorde het in haar stem. Ik dacht direct: Dit gaat bijzonder worden.”

Ola Mafaalani: “Ik ben zo verheugd om met Dragan deze fantastische rol tot leven te wekken. Ze is hem op het lijf geschreven. Vurig, zoals Dragan zelf. Het leven vol leven, koste wat het kost. Ik kan mijn geluk niet op.”

De bouw van het Taste Theater Amsterdome start 1 juli en zowel het theater als de show wordt ‘coronaproof’ ingericht. De repetities met Dragan Bakema starten begin augustus en de première van Taste staat gepland op 9 oktober.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda