Doornroosje komende zomer in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen

14 maart 2018, 12:56 - Redactie
Doornroosje komende zomer in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen

ZOO Antwerpen en producent Deep Bridge slaan de handen in elkaar deze zomer, samen brengen zij Doornroosje naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Doornroosje kreeg in het prille voorjaar al meer dan vijftienduizend bezoekers in Antwerpen, Hasselt en Gent.

"We zijn bijzonder blij met het vertrouwen dat we hebben gekregen van de ZOO en zullen er alles aan doen om te bewijzen dat we dat vertrouwen waard zijn. We bouwen een traditie uit waarbij het sprookje eerst door heel Vlaanderen trekt en in de zomermaanden naar de Koningin Elisabethzaal van de ZOO komt. De combinatie van musical en een bezoek aan de ZOO heeft in het verleden al zijn succes bewezen en zal dat nu ongetwijfeld opnieuw doen. De ZOO is en blijft één van onze belangrijkste trekpleisters", zeggen ze bij Deep Bridge.

Voor de voorstellingen in de Koningin Elisabethzaal wordt de cast aangevuld met Helle Vanderheyden. Tinne Oltmans zal een aantal voorstellingen verstek moeten laten gaan om de concerten van Ghostrockers te spelen. Voor deze voorstellingen worden bovendien extra decors gebouwd, en wordt het ensemble uitgebreid.

Doornroosje speelt vanaf 2 augustus in de Koningin Elisabethzaal, de ticketverkoop start op 16 maart.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda