Antje Monteiro gaat Donna spelen in Mamma Mia!

19 april 2018, 13:00 - Redactie

De eerste hoofdrolspeelster van Mamma Mia! is bekend. Antje Monteiro is vanaf september te zien in de rol van Donna in het Beatrix Theater in Utrecht.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: "Met Antje hebben we de perfecte Donna gevonden. De rol van Donna is een warme persoonlijkheid die fantastisch de hits van ABBA moet kunnen vertolken en daarnaast natuurlijk ook moet kunnen acteren. Antje heeft met haar jarenlange carrière bewezen dat ze Donna is, tijdens de audities had zij de X-factor! Daarnaast hebben Antje en Donna meer overeenkomsten zoals een dochter die in het huwelijk gaat treden. Ik heb veel vertrouwen dat Antje straks de rol op haar eigen manier gaat neerzetten en iedereen meeneemt in het verhaal."

Antje Monteiro: "Ik ben ongelooflijk blij dat ik de rol van Donna mag gaan spelen. Deze rol staat al zo lang bovenaan op mijn bucketlist en heb dan ook hard gewerkt om de rol eigen te maken voor de audities. Toen ik het verlossende telefoontje van Albert Verlinde kreeg dat ik het was geworden schoot ik letterlijk in tranen dat ik dit nu mag gaan doen. MAMMA MIA! is zo een feest, ik kijk er nu al naar uit om al die hits te mogen zingen en die geweldige energie in de zaal te voelen."

Mamma Mia! is als opvolger van On Your Feet! vanaf 6 september te zien in het Beatrix Theater, de feestelijke première zal plaats gaan vinden op zondag 23 september.

Première
10 september 2023
Dernière
21 april 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda