Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks op 13 oktober in première

schedule13 april 2019, 14:38 - Redactie
Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks op 13 oktober in première

Vanaf september is de nieuwe familiemusical Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks te zien in de Nederlandse theaters. De opvolger van Dolfje Weerwolfje de Musical.

Paul van Loon verraste deze week de 11-jarige Giando Lauwerens, één van de jongens die de rol van Dolfje Weerwolfje mag spelen. Hij bezocht Giando in zijn klas, groep 7 van basisschool Klavertje 4 in Hoofddorp. Daar mocht Giando alvast de pruik en het brilletje van Dolfje Weerwolfje passen, en overhandigde Paul van Loon hem en zijn klasgenoten zijn allernieuwste boek over het witte weerwolfje: Spookweerwolven.

Ook was er een bijzondere videoboodschap voor Giando: Tzippy de Wolff, één van de meisjes die Foeksia de miniheks gaat spelen, vertelde heel veel zin te hebben om te gaan repeteren met Giando.

De familiemusical van Rick Engelkes Producties zal op zondag 13 oktober officieel in première gaan in de Goudse Schouwburg in Gouda.

Première
13 oktober 2019
Dernière
1 maart 2020
Meer nieuws over Dolfje en Foeksia
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: AMA's
Datum: 18-11-2019
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda