Do en Jim van der Zee in eerste lustrum van The Christmas Night in Enschede

14 oktober 2019, 19:13 - Redactie
Do en Jim van der Zee in eerste lustrum van The Christmas Night in Enschede

The Christmas Night komt opnieuw naar Enschede. Voor de vijfde keer op rij kan het publiek in het Wilminktheater in de kerstperiode genieten van swingende gospelnummers, poppy kerstsongs en klassieke orkeststukken.

The Christmas Night is uniek voor Nederland. Voor deze jubileumeditie komen bekende artiesten als de zangeres Do, The Voice of Holland winnaar Jim van der Zee en Ivan Peroti, ook bekend van zijn deelname aan TVOH, naar Enschede.

"The Christmas Night heeft zich inmiddels bewezen," laat Henk Ruiter, de muzikaal leider weten. "We merken dat veel bezoekers het jaar daarvoor ook zijn geweest. En hun enthousiasme delen ze weer met anderen. Dit grootse kerstconcert is uniek voor Nederland. Nergens is er een kerstconcert met zoveel muzikale diversiteit. Niet voor niks wordt The Christmas Night ook wel de Night of the Proms van het Oosten genoemd. Het is een muzikaal hoogtepunt in Enschede en ver daarbuiten."

Naast Jim van der Zee, Do en Ivan Peroti treden ook het ZO! Gospel Choir, Nicolas Mansfield en het voltallige Orkest van het Oosten op. Zij staat onder andere bekend als het Maestro-orkest.

The Christmas Night 2019 is op 19, 20 en 21 december in het Wilminktheater in Enschede te zien.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda